Norwegian Free Gamer

Årets mest populære nettspill

Nettspill fortsetter sin ubeskrivelige utvikling, og har nå kommet til å dominere en stor del av nettbruket til millioner av mennesker. Der man før i tiden kjøpte ett og ett spill for deretter å spille hvert av disse inntil man ble lei, er det nå mulig å ha fire-fem nettspill gående samtidig, for deretter å bytte mellom disse med jevne mellomrom.

Mest populære akkurat nå: League of Legends og WoW

Verdens mest populære nettspill for øyeblikket er League of Legends, med et gigantisk forsprang på konkurrentene. Over tyve millioner spillere er innom League of Legends hver bidige dag, og det med god grunn. Dette er et revolusjonerende spill, et spill som klarte å ta tronen fra selveste World of Warcraft. Som i WoW, får du her utvikle din egne karakter som lever i en svær verden på nettet – her møter du andre spillere, akkurat som deg, og kan velge mellom å enten samarbeide eller slåss til døden.

Might & Magic er et annerledes spill

Er man ikke så glad i skytespill som WoW og de andre lignende nettspillene, kan man prøve ut Might & Magic: Duel of Champions. Spillet har blitt utrolig populært i år på grunn av den stigende interessen for kortspill på nettet. Might & Magic handler dog like mye om magi og krefter som om kort. Her må du blande din strategiske sans med litt hell og en konkurranselyst for å seire. Vi ser en stigende tendens til å oppdatere eldre nettspill i stedet for å utvikle nye, selv om enkelte titler allerede nå frister spillere og driver mange vanvidd.

I stadig utvikling: Minecraft

Minecraft har fått en oppdatering i år og fortsetter sin utvikling mot alle kanter – dette populære nettspillet er elsket av millioner mennesker fra alle verdens hjørner, og det virker ikke som at populariteten kommer til å avta med det samme. Minecraft kan se noe primitivt ut fra start, men når man oppdager alle mulighetene man har i spillet vil man garantert sette pris på teknologien bak denne slageren.

Også bilspill som Teh Crew er populære online

Liker man bilspill, er The Crew noe av det heftigste vi har sett på lenge. Her får du leke deg i en nærmest uendelig verden, kjøre rundt og se på omgivelsene, eller finne motstandere å kjøre om kapp med for å vinne penger og utvikle bilen din. Hva sier du til å kjøre USA på kryss uten stopp og uten noen nedlasting?