Norwegian Free Gamer

De kuleste spilleautomatene på markedet i dag

Det finnes utrolig mange kule spilleautomater på de utallige nettcasinoene som finnes på markedet i dag. Så mange er det faktisk, at det ofte kan oppleves som svært vanskelig å vite hvilken spilleautomat man skal velge. Hvilken slot man velger, kommer selvfølgelig an på egne personlige preferanser, men kanskje det også kan hjelpe å vite hvilke spill som er kulest å spille akkurat nå.

Slotspillet South Park passer først og fremst for deg som digger TV-serien med samme navn. Den syrlige og til tider svært morbide humoren man finner i serien har selvfølgelig også blitt tatt med inn i spillet. Her møter du Stan, Cartman, Kyle og selvfølgelig også Kenny, som er klare for nye eventyr i en utrolig kul grafikk. Et annet spill som også absolutt bør testes ut, er Aliens.

Du kjenner kanskje til Ridley Scotts klassiker Alien fra 1979, og James Camerons oppfølger Aliens fra 1986? I så fall er dette et spill som passer deg helt perfekt, ettersom mye av filmenes tema har blitt overført til dette slotspillet. Med andre ord kan man forvente seg frysninger på ryggen mens man manøvrerer seg gjennom spillet.