Norwegian Free Gamer

Nettspill

11894266-gambling

Moderne teknologi har inntatt alle mulige bransjer, og internett i seg selv har vokst til å bli en gigantisk industri. Nettspill eksisterte ikke for noen få tiår siden, men nå er de å finne overalt og i utallige varianter. For å finne frem i mylderet av ulike nettspill, har vi valgt å plukke ut de beste av de beste og presentere dem her, side om side ved generell informasjon om nettspill. Dette moderne fenomenet er fortsatt i rask utvikling, og med tiden vil vi se splitter nye, revolusjonerende nettspill dukke opp i høy fart.

Fra den lille begynnelsen – Tetris

Det startet ut med primitive spill som Tetris og diverse kortspill på nettet, men raskt så man et gigantisk mangfold av nettspill storme inn på banen. Hovedfordelen med nettspill er selvfølgelig at man slipper å laste ned noe som helst, ei heller installere programmer og bruke sin begrensede plass på harddisken. Online spill fungerer akkurat som det høres ut som – på nettet. Så lenge man har en oppkobling mot rask Internett, vil man kunne velge blant tusenvis av forskjellige nettspill som ikke krever nedlasting. Det kan være snakk om alt fra skytespill og bilspill til pengespill på nettet og sosiale spill med chatfunksjon.

Stadig bedre webløsninger og bærbare enheter gir bedre base for nettspill

Siden Internett blir raskere og raskere, blir også spillene bedre og bedre, med flottere grafikk og dypere detaljer. Omgivelsene i spillet blir større og mulighetene bredere – ja, vi er på vei inn i en vakker, spennende fremtid. Nå har vi kommet såpass langt at man ikke lenger behøver en datamaskin for å spille nettspill. En smarttelefon eller nettbrett er alt som behøves, samt en nettilkobling, selvsagt. Med en såpass bred utvikling og et stort utvalg av spill er det viktig for spillutviklerne å være ekstremt kreative når de er i gang med å skape et nytt nettspill.

Dagens spillere er langt mer kresne enn før i tiden – de krever kun det beste av det beste, og vil raskt hoppe over til noe nytt om man ikke fortsetter å imponere. Følg med her om du vil få med deg de nyeste, mest lovende nettspillene der ute.