Norwegian Free Gamer

Spilleautomater

Slots

Klingende mynter, spenning, blinkende lys, lydeffekter som får blodet til å pumpe, jackpot! Det er noe helt spesielt med spilleautomater. Nå for tiden er det jo slutt på tre hvite kjedelige hjul, på nettet har dagens spilleautomater 3D-grafikk, stilige effekter, interaktive bonusrunder og ofte både komplisert og fantastisk tematikk. Introfilmer og levende spillkarakterer gjør spilleautomatene til en opplevelse! Les videre for tips om noen av de mest populære spilleautomatene på nett i dag.

Fem svært populære spilleautomater

  1. Tematikken i Thunderstruck II er norrøn mytologi, og grafikken er rett og slett spektakulær. Her møter du både Tor og en rekke andre norrøne guder. Denne spilleautomaten med 243 gevinstlinjer er nok populær mye på grunn av at vikinger er i vinden for tiden, men også fordi den har en rekke spennende og unike funksjoner. Til Valhall!
  2. Mye av grunnen til at Circus of Cash er en populær spilleautomat er at den har flere innovative bonusrunder, samt progressiv jackpot! Tematikken er selvsagt også gjennomført, og hvem digger vel ikke damer med skjegg?
  3. Beach Life er så fargerik og fristende at du nesten får vann i munnen, men til tross for alt det er det nok jackpoten som i gjennomsnitt utbetaler rundt to millioner dollar som hovedsakelig er grunnen til at denne spilleautomaten er så godt likt.
  4. Spilleautomaten er A Night Out en spilleautomat mange digger, den har all den spenningen som er knyttet til en tur på byen samt at både damene og den progressive jackpoten er fristende. Sjekk ut disse, samt en mengde andre stilige spilleautomater hos Norsknettcasino.
  5. Sist, men ikke minst – Iron Man II er kan hende ekstra populær på grunn av filmene, men også fordi den er helt utrolig godt laget, og har en mengde morsomme bonusfunksjoner. Nevnte vi den mystiske progressive jackpoten? Klar, ferdig, spinn!